Vaillant solarni sustavi

 

Vaillant SolarVaillant solarni sustavi

Solarni sustavi u nekoliko riječi:

  • kompletna rješenja za pripremu tople vode i potporu niskotemperaturnoga grijanja
  • vakuumski i pločasti kolektori
  • fleksibilna i brza montaža zahvaljujući montažnim setovima
  • optimirana ugradnja u krov -montaža na fasadu ili balkon
  • inovativni motažni okvir za montažu na ravni krov
  • odgovarajući solarni spremnici tople vode za svaki zahtjev
  • spremnici za potporu niskotemperaturnoga grijanja

Učinkovitost i elegancija površine

Pločasti kolektori auroTHERM uz samoo 38 kg imaju 2,51 m2 bruto površine. Raspoloživi su u horizonatalnoj i vertikalnoj, posebno tankoj izvedbi za optimalnu ugradnju u krov, na kosi ili ravni krov te ugradnju na fasadu.

Razrađena konstrukcija i jednostavna montaža

Sve-Vaillantove kolektore moguće je jednostavno i brzo instalirati jednog pored drugog ili jednog iznad drugog zahvaljujući Vaillantovim montažnim setovima. Čak je i ugradnia u krov maksimalno pojednostavljena.

Pospremljeno sunce za vlastitu udobnost

Solarni spremnici pružaju udobnost tople vode u svakom trenutku. Spremnici auroSTOR VIH S s 300 do 500 I volumena idealno su rješenje za kuće s jednom ili dvije obitelji. Solarni kombinirani spremnik auroSTOR VPS SC koji se sastoji od dvaju spremnika (spremnik u spremniku) pružaju uz mogućnost solarne pripreme tople vode i solarnu podršku sustava niskotemperaturnoga grijanja.

Sunce grije - novac ostaje na računu

Korištenjerm besplatne sunčeve energije moguće je uštedjeti i do 60% godišnje potrebne energije za pripremu potrošne tople vode te 20% energije za potrebe sustava grijanja, iz čega proizlazi da ljeti konvencionalni način zagrijavanja tople vode gotovo i nije u funkciji. Primjena solarnog sustava podrazumijeva adekvatnu opciju dogrijavnja u danima kada količina dozračene sunčeve energije nije dovoljna. Kombinirajući solarni sustav s kondenzacijskim plinskim uređajem ecoTEC postiže se najveća moguća ušteda te smanjena emisija C02.


Najviši solarni prinos iz cijevi

Vakuumski cjevni kolektori auroTHERM exclusiv nude najveće moguće korištenje energije uslijed keramičke obloge zrcala CPC s dvostrukim staklom otpornim na tuču. Kompletno predmontirani kolektori sa 6 ili 12 cijevi teže samo 19 kg, odnosno 37 kg. Obje se veličine mogu fleksibilno kombinirati te se za veće objekte mogu spojiti u niz do površine od 14 m2. 

   više na stranici prozvođača